Shop Mobile More Submit  Join Login
Requiem cover finished by PenUser Requiem cover finished by PenUser
EDIT: Finished this one... I'm not sure whether the type is good for a cover though. Can anyone think of a more fitting type or does this one work? Also, is the blood good enough, or does it need work?

A3, Letraset Promarkers, Micron fineliners and CS3+ tablet.

The earlier part:

[link]

Another EDIT: Did shades for the blood and a slight increase in font size and placement. Yeah, and that's my name down there, if someone's wondering-
Add a Comment:
 
:iconavaruus-apina:
avaruus-apina Featured By Owner Jan 17, 2011
Itsessään oikein onnistunut ja toimiva kansi. Värit ja valaistukset pelaavat hyvin yhteen ja fontti on hyvä.

Jos voisin kuitenkin antaa pari parannus ehdotusta:

-Tuo "Requem" teksti näyttää vähän siltä kuin se olisi viime tipassa ängetty tuonne ylä kulmaan. Itse laittaisn hiukan enemmän hengitystilaa tekstin ja sivun ylä reunan väliin. Samalla myös suurentaisin Requem tekstiä. Senhän täytyy olla hyvin näkyvillä. Tekstihän voisi myös jäädä osittain hahmon taakse. Hahmoakin voisi pienentää ehkä hitusen että tekstille jäisi enemmän tilaa.

- Ja missä on tekiän nimi?

Mutta on tämä jo tälläisenäänkin hieno.
Reply
:iconpenuser:
PenUser Featured By Owner Jan 17, 2011  Hobbyist General Artist
Mietin itsekin asiaa, ainut vika on siinä että fontti haraa vastaan. Jos yritän suurentaa sitä enempää, sivuille ei jää varaa kovinkaan paljoa tai ohjelma alkaa leikkimään tavuviivojen kanssa... :/ Tietty tekstiä voisi laittaa alemman tuollaisenaankin tai venyttää, mutta en tiedä näyttäisikö kumpikaan vaihtoehto sen paremmalta. Pitää suurentaa sivua oikeassa suhteessa hieman että teksti menee oikein-

Ah, niin... tekijän nimi oli alakulmassa vasemmalla, mutta olen aina jättänyt sen pois kun laitan jotain nettiin. Mitään syytä ei oikeastaan ole, jotenkin vain jäänyt päälle niistä ajoista kun en osannut oikeastaan piirtää mitään kunnolla. :D Korjaan asian samalla kun laitan tekstit oikein-

Kiitti- :)
Reply
:iconjussikarro:
JussiKarro Featured By Owner Jan 17, 2011  Professional Digital Artist
Moi! Fontti näyttää mun mielestä ihan hyvältä, jos kyseessä on valmisfontti niin sitten tietenkin kannattaa tehdä pikkuviilauksia, jotta saa siitä uniikimman. Veri on ehkä hieman tasapaksua. Kannattaa kokeilla lisätä varjoja ja heijastuksia, jotta näyttäisi enemmän nestemäiseltä (vertaa esim. [link]).

Muuten kuva näyttää hyvältä, ite ehkä keventäisin nenästä lähtevien poskipäiden varjostuksia, mutta artisti päättää :)
Reply
:iconpenuser:
PenUser Featured By Owner Jan 17, 2011  Hobbyist General Artist
Jep, valmisfonttihan se on- lisäsin noitä naarmuja sun muita siihen että saisi vähän erilaista näköä. Jotain extraa se saattaisi tarvita vielä, mutta en tähän hätään keksi mitään suurempaa. Voisin ehkä tehdä otsikkotekstin itsekkin, mutta tällä typografian tuntemuksella siitä saattaisi tulla huonompi kuin miltä se nyt näyttää... D:

Niin ja joo, veri pitää kyllä varjostaa. Mietin vain pitääkö muitakin värejä tehostaa jos vereen tekee varjostukset/kiillot. Poskipäät pidän tuollaisina ainakin nyt, sopii sarjakuvasivujen kanssa yhteen- :)

Kiitti- :D
Reply
:iconkodyyoung:
KodyYoung Featured By Owner Jan 15, 2011  Hobbyist Digital Artist
nice colours / shading
Reply
:iconpenuser:
PenUser Featured By Owner Jan 15, 2011  Hobbyist General Artist
Thanks- :) It'll still need the blood and the black background but basically it's done-
Reply
Add a Comment:
 
×
Details

Submitted on
January 15, 2011
Image Size
584 KB
Resolution
1098×1560
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
768
Favourites
11 (who?)
Comments
6
Downloads
38
×